Oldalak

Tektit

A tektit az elengedés köve. Nemcsak a megrögzött, régi gondolatmintákat, és érzéseket segít feloldani és megérteni, hanem fizikai életünket segít átalakítani.
A tektit használatával jobban átérezzük és megértjük a természettel való együttműködést. Elvezethet a tisztánlátásig is. Akiben nagyon erős a jövőtől való félelem, annak érdemes tektitet használnia, mivel e kő megszünteti a félelmet, s megmutatja, hol tudjuk magunk szabályozni életünk folyását, s hogyan alakíthatjuk mi magunk az eseményeket.

Kitágítja megértésünket, ami által megérthetjük például, hogy a pénz mint a boldogság eszköze és energiája, úgy láthatja el valós szerepét, ha továbbadjuk. A pénz csupán egy eszköz, amely a bőség csatornáján áramolva még több pénzt vonz vissza hozzánk, és az állandó körforgáshoz és egyensúlyhoz mindig mozgásban kell lennie.
Ha pedig ezt megértjük, beindul az energia áramlása, és folyamatosan a bőség csatornájára hangolódva, az áramlat középpontjában élhetünk.

A tektit a vérképre hat, alkalmazható anémia esetében is. Csökkenti a lázat, jótékonyan hat a hajszálerekre és a keringésre. Megakadályozza a betegségek terjedését.
Véd a fertőzésektől és a fertőző betegségektől, gondoskodik a sejtek regenerációjáról.